På denne siden kommer jeg til å legge ut tema rundt UFO kontakt og kontakt med utenomjordiske. Det er en kjensgjerning at når vi nå er på vei til å heve våre frekvenser, så vil fler og fler tune oss inn på extraterrestrials. Dette fordi de fleste av dem vibrere på en høyere frekvens enn det vi på jorda gjør. Derfor klarer man ikke å se de med det blotte øye. Noen kan man nok se, det er det flere som har dokumentert. 

En som er klarsynt eller som kan kjenne energier, kan kunne klare å observere dem. Da gjerne gjennom det tredje øye. 

 

Her er en liten kanalisering jeg fikk inn den 11 juni 2022.

 Kanaliseringen kom inn avreise dagen til Hjertetreff på Venabu fjellhotell 2022. Klokken er 0630 om morgenen. I det jeg «våkner» så befinner jeg meg plutselig inne i et romskip. Synet mitt er litt utydelig da jeg er svært trøtt.

 Det første jeg registrerer er et intenst blått lys, som ser ut til å være flere steder inne i kontrollrommet. Jeg «står» midt inne i dette kontrollrommet. Synsvinkelen er 360 grader, jeg ser ikke det direkte, men det er mer en følelse av at det er slik. Atmosfæren er rolig og behagelig. Lyset i rommet er dempet. Utenfor de store panoramavinduene ser jeg ut over verdensrommet, og jeg ser vi er i nærheten av to store måner. Månene ligger tett inntil hverandre. 

 Når jeg observerer dette så oppleves alt virkelig, som at jeg er der.

Jeg kan nesten ta på instrumenter. Instrumentpanelet ligger rundt hele rommet, lavt ned mot gulvet. Panelet ligger i en sirkel rundt i 360 grader vinkel. Instrumentene lyser i hvitt og gull farget lys, litt vanskelig å beskrive direkte fargene. Men lyset er svært intenst.

 I midten av rommet senser jeg en slags pyramidal energi, som er formet som en pyramide. Om det er den energien som bærer romskipet er jeg usikker på. Jeg føler at noen er i rommet, ikke direkte i fysisk form. Men mer som en kraftfull energi.

 Så hører jeg en stemme si at de liker å se på og

«Someone is inside of it, and they know”.

 Jeg ser deretter igjen en roterende skive av energi, som beveger seg frem og tilbake. Noe jeg har fått inn mange ganger tidligere.

Jeg tolker det, min subjektive mening, er at det er portalen mellom dimensjonene. (det blir bekreftet  ).

 Senere så spurte jeg i Iliuka råd om hvor jeg befant meg hen ved den reisen. Han forteller meg at vi befant oss ved Saturn, og at opplevelsen var en del av opplæring.

 

Slike "syn" er en del av oppvåkningen hvor vi blir tilført kunnskap. Vi får ikke mer enn det vi er klare for å motta, på vårt bevissthetsnivå. 

UFO kontakt har alltid interessert meg, men det er viktig å være kritisk til den informsjon som blir lagt ut i media. Gjør deg opp din egen mening, og kjenn alltid etter hvordan informasjon resonnerer på ditt sjelsnivå.

Vi har også UFO observasjoner i Norge. Hessdalen er et slikt sted hvor mange observasjoner er gjort. I den senere tid har disse observasjoner økt i omfang. Ta en titt på    Hessdalen.org for mer informasjon om observasjoner.

De kan kommunisere med oss på ulike måter. Ved fysiske observasjoner, i våre drømmer, ved klarsyn, ved kanaliseringer eller budskap, men også telepatisk. Kunnskap ligger også i vårt celleminne. 

Jeg kan også anbefale å lese bøkene til Dolores Cannon, hun har jobbet med klienter i mange år. Under hypnose blir klienten tatt med i regresjon og intervjuet. Av og til har det vært tilfeldig at emnet om Aliens har kommet frem. Faktum er at Aliens har vært rundt oss bestandig.

Kilde: 

Hessdalen.org

dolorescannon.com

 

 

 

 

 

 

Del denne siden