Min sjelsoppgave er å kanalisere fra den høyere bevissthet, og det er en fantastisk gave. I den høyere bevissthet befinner det seg utallige energetiske vesener. Dette er opphøyde energier, og flere av dem har tidligere levd på Jorden. Jeg kanaliserer fra blant annet Mahatmas og Ascended Masters. Disse energiene befinner seg i flere ulike frekvenser og dimensjoner, helt opp til den 12 dimensjon. I den høyere bevissthet befinner det seg opp til 56 oppstegne Mestere (kanalisert fra Iliuka).

Den 5 dimensjon, et bevissthetsskifte

Tid og rom er et mennesklig fenomen. I åndeverden eller på den andre siden. Dit vi kommer når vi ikke ønsker å være her lengre, så eksisterer ikke tiden. Når vi hever våre frekvenser kan vi sense at tid og rom perspektivet kan forsvinne for korte perioder. Når vi klarer dette så vil hendelser og de mennesker vi møter på vår vei ikke føles tilfeldig. Tid og rom oppheves. Så når jeg møter kraftdyr, ser symboler, eller møter mennesker eller hendelser, så er jeg i enhet med universet. 
MAHATMAS, THE ASCENDED MASTERS OG THE COUNSIL OF TWELVE.

 

Kanaliseringer og budskap fra Mahatmas, The Ascended Masters og The Counsil of twelve.


En del av min sjele oppgave er å kanalisere fra Den Høyere Bevissthet. Jeg kanaliserer fra den 3 og opp til 12 dimensjon.

 

Budskapene beskriver hva Moder Jord går gjennom nå i disse dager. Frekvenshevingen og hvor menneskeheten skal inn i en ny dimensjon. Vi skal inn i den 5 dimensjon. Flere av våre venner fra kosmos befinner seg i den 5 dimensjon, slik at vi nå får muligheten til å møte Extraterrestials og lysvesen som befinner seg i den dimensjon. Mange av dem beveger seg mellom de ulike dimensjoner ved å skifte sine frekvenser. Det har de mulighet til fordi de er nettopp akkurat det, lysvesen.

 

Om vi ser oss selv som Universelle vesen, noe vi er, og ser oss selv som en del av noe større så forstår vi hvor store vi egentlige er.


Mennesket er spirituelle vesen i en fysisk kropp. Vår kropp er kun en fysisk manifestasjon. Når vi beveger oss inn i den 5 dimensjon, så blir vår evne til manifestering aktivert, vi får også mulighet til å kommunisere telepatisk med hverandre. Vi går over til en mer ubetinget kjærlighet for hverandre, og en mulighet til å kommunisere med engler, guider og hjelpere.

 

Jeg startet mine kanaliseringer fra da jeg satte i gang med å få klare beskjeder fra Pleiadene, Arcturius, Mahatmas, The Ascended Masters og The Counsil of twelve.

 

Jeg føler det er å begrense kanaliseringene om jeg kategoriserer for mye, for alle gruppene samarbeider med hverandre. De bare befinner seg på ulike steder i Universet. Eller egentlig kan man heller si frekvenser, da alt liv og hendelser skjer akkurat i dette øyeblikk.


Oppstegne mestere og Mahatmas er med på å løfte oss oppover i dimensjonene. Men vi må gå den veien på egne ben ved å lære de lekser vi skal lære. Alle sjeler er på vei hjem til lyset og Gud, men på vår vei hjem så skal vi erfare. Hva er det vi skal erfare? Jo, ubetinget kjærlighet. 


Mesterne har steget i frekvens og lært sin Dharma, og de veileder oss gjennom sin kunnskap. Ved å gi oss hint i form av symboler og ulike budskap. For å ta i mot deres visdom må du stå i tjeneste for menneskeheten, Ved uselvisk ha et ønske om å dele deres kunnskap videre. I de høyere frekvenser så eksisterer ikke egoisme eller materialisme. For å komme i kontakt med Mesterne så kan du bruke ulike teknikker, jeg forteller om disse teknikker på kurs jeg holder.


 


 

SPÅDOMMER OG PROFETIER.


Underveis har det også kommet inn ulike profetier. Tiden vi har foran oss vil bli turbulent siden Moder Jord går gjennom en stor transformasjon. Det vil merkes på både vær og fundamentet vi står på. Vinder vil øke og vann vil flomme, jorden vil riste i sine fundamenter. Vi vil bli ivaretatt og når det vil bli for hektisk har jeg forstått det slik at menneskene blir ført vekk fra Jorden. Noen sjeler vil ønske å gå videre, mens andre ønsker å komme tilbake til Jorden igjen. Vi er for verdifulle for våre venner der ute til at vi skal gå tapt. Tidligere har ulike hendelser ført til at menneskene ble utslettet for å starte helt på nytt igjen. Historiske monumenter fra Sumererne, Atlantis, Annunaki og Lemuria er legender fra svunnen tid som har overlevd ved muntlig overføring.

 

Kanaliseringene som kommer frem her er beskjeder, budskap og poetiske dikt som er for menneskeheten. De viser hvordan man øker sine frekvenser til den femte dimensjon. Parallelt så har dette vært min reise hjem til meg selv og gammel kunnskap fra mitt celleminne. Men også profetier for tiden fremover. Mange ganger har jeg blitt overrasket underveis i mine oppdagelser. Kanaliseringene er blitt fulgt av klarsyn og ulike flash og bilder. Til og med små film snutter blitt vist.

Man kan spørre seg hvordan? Blant annet er kunnskapen hentet fra det Aksiske arkiv, som er stedet elle biblioteket hvor all kunnskap er.

 

 

Ulven og indianeren. September 2020.

Så kom han til meg da i dag, han stod der ute...mellom to biler, på gårdsplassen. Ulven...ikke fysisk, men i et indre bilde. Men for meg er han fysisk. Ulven som kraftdyr betyr at en indre læremester er på vei. Han har definitivt dukket opp hos meg de siste månedene. Han er urmennesket som vi alle har i oss. Han, eller henne kan selvfølgelig være en kvinne, men hos meg er han en mann. Denne læremesteren er kommet for å lære meg mer om naturen. Hvor viktig det er å lese signalene Moder Jord gir oss hele tiden. At ingenting er tilfeldig. Men vi må ta oss tid til å ta i mot. Senke hverdagstempoet vårt slik at vi våger å ta oss tid til å se. Ja for det handler om å våge å ta inn... og åpne opp for det naturen formidler. Indianerne var gode på det. De levde i pakt med naturen, de var svært spirituelle. De var sjamaner som man kaller det. 

Signalene hos meg har vært her lenge, men det er visst mer jeg skal lære. Men det viktigste er at jeg vet hvem jeg er og hvor jeg kommer fra. Dette urmennesket, den indre kraften, den indre styrken. Ulven som kraftdyr sier også at vi må utvide våre sanser, se. lukte og lytte. Det er mange i dag som har gitt slipp på å bruke sansene. Bare tar passivt i mot det som blir kastet mot oss fra media og sosiale kanaler. Vi har gitt fra oss en viktig del av oss selv, koblet oss fra Moder Jord. Å ta tilbake kraften vår er ufattelig viktig i den tiden vi er i nå. Hvor store omveltninger skjer i samfunnet og frykten har slått rot i mennesket. Jeg har bevisst latt være å lese nyheter, ikke for at jeg ikke bryr meg, men jeg ønsker ikke å bli påvikret av den snikende frykten som blir spredd. Da tar jeg heller frem den vise og kloke indianeren i meg og lar han formidle sin kunnskap. Kunnskap formidlet av Moder Jord og fra den åndelige og spirituelle verden. jeg er ganske sikker på at du har en indianer i deg du også. 

Bear Claw.

Tibetansk syngebolle som kan benyttes i healing behandling. Frekvensene fra bollen kan balansere kroppen❤

Tibetansk syngebolle som kan benyttes i healing behandling. Frekvensene fra bollen kan balansere kroppen❤

Gikk en tur ved stranden i dag, og la merke til at solen hadde en vakker glød . Jeg bare måtte ta et bilde av fenomenet. Da ser jeg en engel som kikker ned . Det forteller meg at vi ikke er alene og at vi alle blir passet på, en vakker hilsen og gave fra universet❤🙏.

Gikk en tur ved stranden i dag, og la merke til at solen hadde en vakker glød . Jeg bare måtte ta et bilde av fenomenet. Da ser jeg en engel som kikker ned . Det forteller meg at vi ikke er alene og at vi alle blir passet på, en vakker hilsen og gave fra universet❤🙏.

Bildene er ikke manipulert, det er tatt med et vanlig mobilkamera 🙏.

Bildene er ikke manipulert, det er tatt med et vanlig mobilkamera 🙏.

                                                                                    november 2020.

 

I mitt hjerte har jeg et minne om et sted, et sted langt der ute mot stjernene.

Jeg har alltid hatt denne lengselen, etter å komme hjem, hjem til min familie der ute.

I minnet ser jeg et sted, som er fylt med fred og kjærlighet. Kjærlighet til hverandre og naturen.

Frekvensene der er hevet i den forstand at man kan prate telepatisk med hverandre. Vi er der

healere, og evner å heale seg selv og andre kjærlighetsvesener med tankens kraft.

 

På dette stedet har jeg et minne om  to måner som lyser over planeten. Tyngdekraften er

opphevet der.  I mitt minne ser jeg at fartøyene har meget glatt overflate uten skruer eller

nagler. Fartøyene flyr med en energikraft som fører deg gjennom luften. Overflaten på farkosten

har et gjennomsiktig skjær eller slør.

 

Savnet er stort etter å komme hjem, stedet som jeg etter hvert har fått navnet på. Ved

meditasjoner og kanaliseringer har jeg fått vite. Pleiadene, stjernehopen som også kalles de syv

søstre. Men bak de syv søstre, finnes det en åttende planet, planeten Akitares. Der er jeg i fra. Vi

er mange som kommer fra Pleiadene. Vi samarbeider med hverandre for å spre vårt lys på Moder

Jord. Moder Jord trenger all den hjelpen hun kan få nå, i dette bevissthetsskiftet og

frekvenshevingen som foregår på jorden. Hendelser som skjer i verden nå er blitt varslet i lang tid

av en rekke klarsynte. Det blir beskrevet som et bevissthetsskifte, en tilstand hvor menneskene

skal heve sine frekvenser. Flere og flere er i fer med å våkne opp, og ser urettferdigheten som

skjer i verden. Lys og kjærlighet sendes til menneskene på Moder Jord, alt vil bli bra til slutt <3

 

 

Det tredje øye

Det tredje øye

Er forbundet med pinealkjertelen i hjernen, lokalisert i Thalamus. Den likner på Eye of Horus eller Eye of Ra. Det er beskrevet i mange kulturer fra flere tusen år tilbake, og var en stor del av egyptisk mytologi. Som også mange av oss vet er en del av vår egen historie og bakgrunn. Kunnskap derfra ligger i vårt celleminne. Vårt tredje øye bruker vi når vi intuitivt ser eller forstår noe, og er blant annet en del av vår kontakt med universet og Gudsenergien. Når du har utviklet ditt klarsyn, eller det tredje øye, kan man i mindre grad benytte resonnering og tanker. Man kan da la seg lede av universet og guidene dine. Når du lukker øynene kan du faktisk se det tredje øye i synsfeltet ditt. Du kan også observere små indigo farget flash i synsfeltet. Indigofargen representerer pannechakraet. Krystallen ametyst er fin å bruke under meditasjon for å åpne eller forsterke det tredje øye. 

FARGER

Den siste tiden har jeg observert en intens lys blå/ turkis farge i mitt indre synsfelt. Jeg har også hatt en intens søken etter krystallen turkis. De ganger jeg får et slikt behov for å søke opp noe, skjønner jeg at det har en viktig betydning. Kjenn etter selv, da er det som regel noe eller noen som vil fortelle deg noe. Turkis er en nydelig krystall som også er beskyttelsessten til stjernetegnet Skytten. Intuitivt ble jeg trukket mot erkeenglene og hva de kan fortelle meg. Tidligere har jeg hatt kontakt med Metatron som kom med nydelige bekjeder til meg, så trekkes jeg mot hans tvillingbror som er Sandalphon. Turkis og lyseblått er en del av hans farger (i følge Doreen Virtue). Metatron og Sandalphon har levd på jorden tidligere men steg direkte opp til himmelen hvor de ble erkeengler. Det sies at Metatron levde som Enoch mens han var på jorden, og Sandalphon levde som Elijah. Hva er det Sandalphon kan hjelpe oss med? Han er bindeleddet mellom mennesket og spirit. Om du sender din intensjon og ønsker til universet, kan han komme med bekreftelse til deg. Han kan gi healing og oppmuntrer deg til å følge ditt hjerte. Han lærer også bort hemmeligheten bak kunst, musikk og inspirasjon. I englekortene "Englene fra Atlantis" symboliserer Sandalphon planetenes syklus, evolusjon, intensjon og kjærlighet. Jeg tenker det var et viktig budskap til det som som skjer rundt oss i dag. Jeg fikk i hvertfall svaret jeg har søkt <3 

TURKIS

Turkis krystall.

Styrker din intuisjon. Bindeledd mellom himmel og jord. Styrker kommunikasjon mellom mennesket og det åndelige. Healing sten. Beskyttelsessten for skytten, fiskene og skorpion.

Av og til kanaliserer jeg små dikt fra mine guider <3

La ilden flamme i ditt hjerte,

så ord blir korte i ditt sinn.

Sinnet selv er aldri tomt,

for livets mysterier.

Selv forklart i to sjeler, 

som i seg selv følger sitt hjerte.

Som blomst i eng den må få gro,

slik at røtter i Moder jord må få bli sterk.

Så i ditt sinn hva ditt hjerte har kjært, 

som det kalles for kjærlighet.

Her er nok et dikt jeg har kanalisert fra mine guider. Det skal sies at jeg absolutt ikke er en poet til daglig <3

 

«Legga deg i stillhet, men resa deg i måneskinn.

Somme treng den kvila før songen kjem til dem.

Slik ein stund kan vara, ei kjærleiks meining.

Men stundom er ei kvila ein oppmuntring til sannheit.

Senka ned ditt åsyn i midnattsolas kvil, så meininga med livet 

Blir ei fråmsynt reise i fred og kvil».

 

(Diktene er nok ikke perfekt oppbygget slik det er i norskboka. Men de er kanalisert fra sjelsnivå).

MEDISINHJULET- GAMMEL INDIANSK KUNNSKAP

Les mer på medisinhjulet.no.  for kursinfo.

Under en healing seremoni i Medisinhjulet så fikk jeg inn noe jeg «så» henge over origo i medisinhjulet. Det så ut som et prisme. Dette er bekreftet og at prismet var en slags invers av pyramidene. Senere ble det kanalisert for meg av mine guider at pyramidene egentlig ser slik ut. Energiknutepunktene er speilbilde av hvordan pyramidene er knyttet sammen rundt hele kloden. Snu prismet andre veien og man ser det. Det kan bety at pyramidene har like mye energi nedover i jorden, som den har over. Med andre ord, pyramidene er koblet sammen både i senter av jorden, og ved å koble sammen Energy grids på oversiden. I vårt celleminne ligger det gammel kunnskap om pyramidene, og deres opprinnelse.

 

Jeg har fått inn en kanalisering som sier:

«Master of the Universe want to inform you of this revelation. In the center of Mother Earth is a point of energy knots, in that point the power of the Universe stays. She is a part of the divine energy. She need this regulation to be in balance, outside and inwards. Mother Earth is the reflection of the Universe”.

 

 

 

 

Del denne siden

LYSVESEN

 

LYSVESEN- HVEM ER NÅ DE?

 Vi er energi, ren energi og energi er uforanderlig. Den kan endre sin form, atomer og ioner kan aldri forsvinne. Det er ren fysikk. Energi kan føles og sees. Spirit kan kjennes som en fortetting av energifeltet. Gammel energi kjennes tung, særlig de som henger igjen. De befinner seg i negativt frekvensområde. 

 Høyere energi vesener, de som har steget høyere opp i dimensjonene, er lysere og har et lettere energifelt. Men det er ikke enkelt å si noe om hvilken dimensjon de kommer i fra, uten at de forteller det selv når de dukker opp.Vår menneskelig fatteevne har ingen mulighet til å få full oversikt over dem. Om vi hatt fått all den kunnskapen, så hadde vi nok spunnet rundt. Din høyere bevissthet kan fange opp deres energifelt, selv om vi fysisk hverken ser eller hører dem. Lysvesener kan være dine guider eller hjelpere. De kan også være engler som ønsker å formidle budskap til deg. Desto høyere opp i det hierarkiske systemet man beveger seg, desto lysere og skarpere er deres vesen. De består av rent lys fra kilden og er ren kjærlighetsenergi. Den som er nysgjerrig og søker kunnskap, vil kunne få tilgang til deres nærvær. Selv om de uansett er der hele tiden. Om du ønsker kontakt, er det bare å påkalle deres oppmerksomhet.