Her er litt av hva jeg kan tilby:

Reading:

Ved en reading tar jeg kontakt med din energi og leser deg, det gjøres ved at du kan sende meg et bilde av deg selv og eventuelt noen refleksjoner.  Jeg tar da kontakt med dine guider og hjelpere. Det er alltid viktig å spørre om å lov til å foreta en reading. Jeg kan da få inn informasjon om deg fra sitt høyere selv. Eller står du ved et viktig veivalg i livet?  Jeg bruker ulike teknikker når jeg leser. Jeg må understreke at det er viktig at du søker lege om du har smerter som er udiagnostisert og får oppfølging der.  En reading kan følges opp med personlig samtale, konsultasjon eller healing behandling. Ta kontakt for mer informasjon. 

Klarsynt:

Som Klarsynt kan jeg få kontakt med de som er gått over til den andre siden. Vi alle består av energi, og den blir ikke borte selv om vi går over til den andre siden. Energien bare forandrer form. Om du trenger hjelp med å få kontakt med noen, send meg en mail. Kanskje jeg kan hjelpe.

 Healing:

Jeg jobber intuitivt under healing behandlinger med å rense chakraene. Jeg kan også gi behandling i De Nye Energiene,  en behandlings metode som går dypere i meridianene I kroppen.  Under en behandling kan jeg få frem bilder eller beskjeder fra den andre siden. 

 Husrens:

Har du unormal aktivitet i ditt hjem, da kan det være at jeg kan hjelpe med å rense ut energiene.  Ta kontakt for mer informasjon.

 

PRIS:

READING, 500 ,-

READING, OG SAMTALE PÅ TELEFON 1000,-

HEALING BEHANDLING, 60 min. 750,-

HUSRENS: 2500,-

 

Min bakgrunn:

"Jeg ser deg akademiet" med Michael Winger og Guro E. Johansen. 

Healing, mediumskap og klarsyn.

 

Kurs i De Nye Energiene hos B. K. Hagene. denyeenergiene.no

Healingteknikk basert på gammel kunnskap om meridianer og trigoner i kroppen, kanalisert fra Iliuka en flere tusen år gammel sjel.

Forøvrig er jeg selvlært i kanalisering av budskap fra den høyere bevissthet og kontakt med Pleiadene.

 

Jeg vil også understreke at jeg har taushetsplikt og er utdannet helsepersonell. 

Etiske regler og moral er svært viktig for meg, og man har en plikt til å forholde seg til det når man jobber med formidling og konsultasjoner.

KONTAKT

Send mail til:

post@sjelereise.com