Her er litt av hva jeg kan tilby:

Reading:

Ved en reading tar jeg kontakt med din energi og leser deg, det gjøres ved at du kan sende meg et bilde av deg selv og eventuelt noen refleksjoner.  Jeg tar da kontakt med dine guider og hjelpere. Det er alltid viktig å spørre om å lov til å foreta en reading. Jeg kan da få inn informasjon om deg fra sitt høyere selv. Eller står du ved et viktig veivalg i livet?  Jeg bruker ulike teknikker når jeg leser. Jeg må understreke at det er viktig at du søker lege om du har smerter som er udiagnostisert og får oppfølging der.  En reading kan følges opp med personlig samtale, konsultasjon eller healing behandling. Ta kontakt for mer informasjon. 

Her er en kanalisering jeg har mottatt fra mine guider, vakkert <3 :

"Reading er som kjent en teknikk for å avklare områder i ditt liv som er deg ukjent. For å avdekke disse mysteriene kan man få hjelp av de høyere Guider. Avklaringen gjelder ikke nødvendigvis fremtiden men man kan få opp bilder. Selv om reading kan gi deg innsikt, så har du din frie vilje til å gjøre som du vil. Reading kan gi deg råd og innsikt <3 "

 NB! Jeg går aldri inn i energien til en person uten å ha fått tillatelse av vedkommende først. Tenker det er viktig å understreke det. Om du ønsker å vite noe om familiemedlemmer, så må vedkommende ha gitt tillatelse til det på forhånd.

 

Klarsynt:

Som Klarsynt kan jeg få kontakt med de som er gått over til den andre siden. Vi alle består av energi, og den blir ikke borte selv om vi går over til den andre siden. Energien bare forandrer form. Om du trenger hjelp med å få kontakt med noen, send meg en mail. Kanskje jeg kan hjelpe.

 Healing:

Jeg jobber intuitivt under healing behandlinger med å rense chakraene. Jeg kan også gi behandling i De Nye Energiene,  en behandlings metode som går dypere i meridianene I kroppen.  Under en behandling kan jeg få frem bilder eller beskjeder fra den andre siden. 

 Husrens:

Har du unormal aktivitet i ditt hjem, da kan det være at jeg kan hjelpe med å rense ut energiene.  Ta kontakt for mer informasjon.

 

PRIS:

READING SENDT PÅ MAIL: 1000,-

READING, OG SAMTALE PÅ TELEFON 60 MIN: 1500,-

VEILEDNINGSSAMTALE PÅ TELEFON, 500,-

HEALING BEHANDLING, 60 min. 750,-

HUSRENS: 2500,-

 

Min bakgrunn:

"Jeg ser deg akademiet" med Michael Winger og Guro E. Johansen. 

Healing, mediumskap og klarsyn.

 

Kurs i De Nye Energiene hos B. K. Hagene. denyeenergiene.no

Healingteknikk basert på gammel kunnskap om meridianer og trigoner i kroppen, kanalisert fra Iliuka en flere tusen år gammel sjel.

Forøvrig er jeg selvlært i kanalisering av budskap fra den høyere bevissthet og kontakt med Pleiadene. Jeg har den senere tiden fått kontakt med "Ascended Masters", som er oppstegne mestere som tidligere har levd på Jorden. De kanaliserer ulike budskap til menneskene.

Om du er på Facebook så har jeg en privat gruppe der som heter Sjeleterapi og inspirasjon. Der legger jeg ut ulike kanaliseringer og ulike spirituelle tema.

 

Jeg vil også understreke at jeg har taushetsplikt og er utdannet helsepersonell. 

Etiske regler og moral er svært viktig for meg, og man har en plikt til å forholde seg til det når man jobber med formidling og konsultasjoner.

KONTAKT

Send mail til:

post@sjelereise.com

Del denne siden